Ervaringen

Wat de leerlingen zeggen over La Profesora

“De lerares heeft goed gekeken naar beginniveau en daarop ingespeeld. Zij heeft ook ons geholpen met “problemen” die wij tegenkwamen”.

Marjan


“Mijn vriendin en ik hebben een klein jaar eenmaal per week prima gewerkt met Neli op het niveau B2 (gevorderden) aan de hand van video’s, teksten, grammatica oefeningen en Puntoycoma. Neli bereidde de lessen grondig voor. Tijdens de les werd vrijwel uitsluitend Spaans gesproken. Van harte aanbevolen!”

Frits


“Maatwerk, op mijn eigen niveau. Afwisselend en uitdagend”.

Janneke


“De les is helemaal op mijn formaat”.

Marga


“Voor onze Spaanse website wwww.castillohinchable.es hebben we gebruik gemaakt van Neli haar diensten. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Neli geeft duidelijk aan wat er gecorrigeerd moet worden en waarom. Dit maakt dat wij de volgende keer deze spellingsfouten niet meer maken en ook begrijpen waarom het niet klopt.

Wij raden Neli haar diensten aan als je op zoekt bent naar een corrector welke snel en prettig werkt.”

Jb-Inflatables International


“Gedurende een aantal maanden heb ik intensief les genomen bij Neli. Dankzij haar is mijn Spaans snel verbeterd! Ik heb er zelf veel aan moeten doen, maar zij heeft mij de weg gewezen hoe ik het meest effectief leer. Haar inzet is prima en de methode is echt op de persoon gericht. Zonder haar had ik niet het niveau kunnen bereiken wat ik nu heb! Bedankt, Neli!!!!!”

Elzina


“Cursus op maat. Rekening gehouden met mogelijkheden.”

Marleen


“Ik had extra ondersteuning nodig en die heb ik gekregen.”

Laura


“Spaans les van Neli is interactief. Ze is constant bezig met beoordelen of de studenten de les leuk/leerzaam vinden. Als ze inschat dat het anders beter zou gaan dan anticipeert ze daar meteen op in de volgende les. Ook gaat ze vaak in overleg wat je als student prettig vind.
Persoonlijk vind ik de lessen afwisselend. Dan weer gaan we een lied tekst onderzoeken en een andere keer gaan we d.m.v. kaartjes met opdrachten elkaar vragen stellen, dit laatste is ook erg leerzaam. Kortom ik kan de lessen spaans van Neli een ieder aanbevelen.

¡Hasta la vista!”

Monique


“Neli is heel goed met taalvaardigheid. Ze heeft diverse rapporten voor me nagekeken. Ze is altijd vriendelijk en behulpzaam.”

Helena


“Ik heb al een aantal maanden een wekelijkse les Spaans van Neli, die tot nu altijd goed bevallen. De lessen zijn interactief, met verschillende onderwerpen, het programma wordt toegespitst op de wensen van de student en Neli heeft de lessen altijd goed voorbereid. Kortom: heel leerzaam!”

Willem


“Neli heeft me advies gegeven over het redigeren van Spaanse teksten. Ik ben heel tevreden met haar advies. Ze is precies, keurig en geduldig”.

Marina


“Je leert echt begrijpen omdat Neli heel veel Spaans spreekt tijdens de les.”

Lyanne


“Goede afwisseling en oefeningen en veel zijdige lessen. Door spelendewijs te oefenen sla ik het goed op”.

Saskia