Spaans leren

haablas espanol

Waarom Spaans leren?

Waarom is Spaans leren belangrijk? Spaans is een taal die niet alleen handig is tijdens je vakantie maar ook van belang is voor commerciële contacten tussen Nederland en Spanje of het, snelgroeiende, Latijns-Amerika. Spaans is de tweede wereldtaal en wordt niet alleen in Spanje gesproken, maar ook in Latijns-Amerika. Het wordt ook veel gesproken in landen waar Spaans niet de officiële taal is. Denk bijvoorbeeld aan de Verenigde Staten en Australië, om een paar te noemen. Neli is trots op haar taal en vindt het bijzonder om haar taal aan anderen te leren.

De visie van La Profesora

Het geeft Neli energie om leerlingen kennis te laten maken met de Spaanse wereld, zo blijft ze zich verbonden voelen met haar wortels en haar cultuur.

Het systeem van lesgeven is gebaseerd op het principe “doeltaal is voertaal”. Dit betekent dat al vanaf de eerste les zoveel mogelijk in het Spaans gesproken wordt. Het grote voordeel van “doeltaal is voertaal” is dat het ten goede komt aan de gespreks- en luistervaardigheid.

Ook wordt een kijkje gegeven in de cultuur en gebruiken van Spanje en Latijns Amerika afhankelijk van de behoefte van de leerlingen.

Ook altijd Spaans willen leren? Schrijf je in bij La Profesora en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Graag zie ik je op een van de cursussen!

¡Hasta pronto!